lederpris

Uddeling af lederpris

Horsens Y`S MEN`S CLUB uddeler lederpris i 2023.

Mange personer er aktive som frivillige i ungdomsgrupper, foreninger eller i andre lokale sammenhænge. Det er personer, som alt for sjældent får den store tak og anerkendelse, som de virkelig fortjener.

Det vil Horsens Y`s Men`S Club lave om på, og derfor har klubben i en årrække uddelt en pris til nogle udvalgte personer. Dette vil vi også gerne gøre i år.

Klubben søgte efter kandidater til en lederpris i april måned og vi fik mange fine ansøgninger.

Vi vil hermed gerne sige tak til alle som har indsendt forslag til emner.

Klubben valgte at dele pengene i 4 dele. og de udvalgte er følgende:

Heide Kyhn Nielsen - KFUM Spejderne Bankager.

Kasper Frandsen - FDF Torsted. Kasper fra fraværende men blev repræsenteret af Stine Nielsen.

Frederik Mogensen - Karen Jeppe Gruppen, Det Danske Spejderkorps.

Leon Andersen - Erik Menved Gruppen, Det Danske Spejderkorps. 

Prisen blev overrakt af klubbens Præsident Amdi Møller og begivenhedwen fandt sted i Sønderbro Kirke som venlogst stille lokale til rådighed.

Om klubben.

Ved samme lejlighed fejrede klubben sin 65 års fødselsdag og et medlem af klubben fortalte lidt om klubben og dens aktiviteter og historie.                                           

Horsens Y`s Men`s Clubs formål er først og fremmest at være en støtte for det lokale kirkelige arbejde blandt børn og unge. Det er KFUM&K, FDF, spejdere, kirkelige børneklubber og kor m. flere.

Vores støtte gives typisk ved at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer og i år ved blandt andet ved uddeling af en lederpris. 

Derudover har vi i mange år haft kontakt med et børnehjem i Armenien, og især på grund af krigen i landet, har vi i 2022 støttet dem med 25.000 kr.

I 2022 har klubben haft et særligt projekt sammen med Horsens Kommune. Vi arrangerede, at spejdere og FRDF-er plantede 100 træer i Bakkelunden. Formålet var at forskønne byen, samt give spejdere og FDF en mulighed for at tjene penge. Klubben gav 200 kr. for hvert træ, som de plantede.

Penge til donation tilvejebringes ved frivilligt arbejde. I de senere år har vi skaffet pengene ved uddeling af kirkeblade for to sogne i Horsens. Vi har tidligere lavet loppemarkeder, forskellige lotterier og til projektet i Armenien søger vi også fonde mm. 

I Y`men`s bevægelsen indbyder vi mennesker til at være med i et fællesskab, der er baseret på en kristen livsopfattelse, og som skabes på tværs af det enkelte menneskes sociale og faglige forhold. Vi mødes, fordi vi tror på, at det enkelte menneskers oplevelse af sit eget liv bliver størst i gode relationer til andre mennesker.